Schoolpakketten-project in afrondende fase
20 Sep, 22:41
foto
Minister Lalinie Gopal op de foto met kinderen die een schoolpakket hebben ontvangen. (Foto: S&J/NII)


Het project, waarbij landelijk 35.000 schoolpakketten worden verdeeld aan scholieren, is in afrondende fase. Het United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) Jeugdambassadeurs schoolpakketten project wordt ondersteund door het ministerie van Sport en Jeugdzaken.

De districten Wanica, Para, Brokopondo, Commewijne, Marowijne, Saramacca, Coronie en Nickerie zijn afgerond. In Paramaribo zijn de geregistreerde jongeren ook reeds voorzien van een schoolpakket met uitzondering van het ressort Rainville. De komende dagen wordt het district Sipaliwini afgewerkt, meldt het ministerie via het Nationaal Informatie Instituut.

De jongeren van Paramaribo die nog geen schoolpakket hebben opgehaald en over een registratiestrookje beschikken, kunnen dat op dinsdag 25 september, op het commissariaat Zuidwest aan de Leysweg, tussen 09.00u – 14.00u ophalen.

Degenen van de overige districten die ook nog geen schoolpakket hebben opgehaald en voorzien zijn van een registratiestrookje, kunnen de media volgen voor de informatie over het alsnog ophalen van de pakketten.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May