Drie gearresteerd in zaak brute mishandeling politieman
20 Sep, 15:18
foto


Gemengde eenheden van de politie hebben zes personen, onder wie een vrouw, aangehouden in de berovingszaak van een politieagent. Hij en zijn gezin werden beroofd en mishandeld. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat drie van de zes personen in verzekering zijn gesteld. De vrouw en twee mannen zijn na verhoor heengezonden.

De politieagent was woensdagochtend buiten bij zijn woning te Geyersvlijt bezig toen hij werd overvallen. Hij kreeg een slag te incasseren en werd naar binnen gesleurd. Het is gekneveld achtergelaten. De criminelen gingen ervandoor met het dienstwapen van de agent, een jachtgeweer, geld en sieraden.

De criminelen hebben de plek verlaten in het voertuig van de agent. De auto is later teruggevonden te Munder. De politieman moest voor medische behandeling naar de Spoedeisende Hulp. Een gemengde eenheid van de verschillende politieafdelingen en het Bureau Nationale Veiligheid hebben samengewerkt om de verdachten in beeld te brengen.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May