Drugsverdachten ingerekend door de politie
20 Sep, 00:54
foto


Op verschillende locaties in Munder en Flora heeft de surveillance unit van Paramaribo afgelopen weekend aanhoudingen verricht. Alle verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. In het ressort Munder zijn twee verdachten aangehouden van wie een hunner een militair is. Op hem werd aangetroffen een hoeveelheid hasj. Deze verdachte is voor verdere afhandeling overgedragen aan de Militaire Politie. De andere verdachte Safi N. is aan de Kashmirstraat aangehouden met in zijn bezit een losse hoeveelheid- en verpakte 'yami'.

Op de kruising van de Oude- en de Nieuwe Charlesburg is drugs onbeheerd aangetroffen. Op een locatie in de Licaniastraat in het ressort Flora zijn drie verdachten afzonderlijk met drugs in hun bezit, aangehouden. Op de vrouwelijke verdachte Sara G. is één zip Lock zakje met hasj aangetroffen. Leandro H. had in zijn bezit twee marihuana sigaretten, een hoeveelheid verpakte marihuana, SRD 450 en twee zijspiegels. De verdachte wil niet verklaren hoe hij aan de zijspiegels is gekomen. De derde verdachte Jonathan D. had een hoeveelheid hasj in zijn onderbroek verborgen.

Nabij een supermarkt in de Marowijnestraat werd de verdachte Raif M. met hasj in zijn bezit aangetroffen. Een ter plaatse aangetroffen zwarte terreinwagen zonder nummerplaten is overgedragen aan de politie van het ressort Flora, meldt de politie Public Relations.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May