Stephen Comvalius belast met leiding BOG
18 Sep, 13:11
foto
Stephan Comvalius is belast met de leiding van het BOG. Naast hem directeur van Volksgezondheid, Maureen Wijngaarde-Van Dijk. (Foto: VG/NII)


De ex-directeur van Staatsziekenfonds, Stephan Comvalius, is geïnstalleerd als de nieuwe waarnemend directeur op het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG). Maureen Wijgaarde-Van Dijk, directeur van het ministerie van Volksgezondheid verwelkomde de nieuwe directeur vandaag op zijn nieuwe werkplek.

Tot nog toe was Astracia Warner belast met de waarneming als onderdirecteur van het BOG nadat Lesley Resida een jaar geleden met pensioen ging. Besloten is dat Comvalius zo gauw mogelijk openstaande functies die cruciaal zijn voor het goed functioneren van het BOG zal invullen, meldt het ministerie via het Nationaal Informatie Instituut.

Het eerste project waarmee dit jaar nog van start zal worden gegaan is volgens Comvalius, het Nationaal Preventie Programma. Na het bespreken van dringende interne aangelegenheden en het maken van goede werkafspraken werd Comvalius veel succes toegewenst bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.


Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May