AK stadion gereed voor Nations League; Concacaf-regels
15 Sep 2018, 08:23
foto
John Krishnadath, voorzitter van de SVB.


Suriname zal zijn eerste Nations League thuiswedstrijd op 13 oktober spelen in het André Kamperveen stadion. De tegenstander is de British Virgin Islands en de aanvangstijd is gesteld op 19.30 uur. Het stadion wordt volgens internationale standaarden klaargemaakt voor deze wedstrijd.

Volgens John Krishnadath, voorzitter van de Surinaamse Voetbalbond (SVB), zal het stadion dan geheel onder gezag van de Concacaf vallen. Dit brengt met zich mee dat alle reclame in het André Kamperveen stadion, waarvoor er geen rechten zijn betaald aan de Concacaf voor zeven dagen vóór tot twee dagen na 13 oktober verwijderd moeten worden. Ook voor de pers zijn er richtlijnen. De media moeten via de SVB een verzoek doen om accreditatie bij de Concacaf. Afhankelijk van het type medium zal voor video, audio of andere rechten moeten worden betaald.

De toegang tot het André Kamperveen stadion zal slechts tegen betaling kunnen geschieden. De te onderscheiden categorieën en toegangsprijzen zullen overeenkomen met de kleur van de stoelen in het stadion, de banken in de tribune Zuidwest en Noord, De VVIP box en een VIP terras. Voor elke categorie zal er een aparte ingang zijn.

De kaartenverkoop vangt op 22 september aan en duurt tot 8 oktober. Krishnadath zegt dat er onder geen enkel beding kaarten op de speeldag zelf verkocht zullen worden. De bondsvoorzitter adviseert dan ook om de kaarten zo vroeg mogelijk op het SVB hoofdkantoor te kopen of te bestellen.

Drie dagen vóór aanvang van de wedstrijd zal een Concacaf Security officer, de laatste inspecties doen. De SVB verwacht een volle bak om als 12e man achter Surinaamse selectie te staan.

Ala-D Media

Wednesday 11 December
Tuesday 10 December
Monday 09 December