DOE onderneemt stappen over salarisaanpassing politici
08 Sep 2018, 02:34
foto


DOE is momenteel bezig concrete stappen te ondernemen om de loskoppeling van de schadeloosstelling en salarissen van politici te realiseren. Ook de issue over dubbele inkomsten van parlementariërs die onnodig drukken op de staatskas, heeft de aandacht van de partij, zegt DOE-voorzitter Steven Alfaisi.

De partij is met deskundigen bezig en zal ook besprekingen voeren met andere politieke organisaties over deze zaken. DOE pleit ervoor dat investeringen worden gepleegd in groepen die erg achtergesteld zijn, zoals mensen met een beperking en de onderwijssector, met name de deplorabele faciliteiten in het binnenland en de districten.

De politiek moet nu niet kijken naar het persoonlijk - of partijbelang, maar naar hetgeen in het belang van de gehele samenleving is. Op 31 augustus heeft Assembleelid Carl Breeveld deze kwestie ook aangekaart tijdens de openbare vergadering. DOE vraagt andere politieke organisaties en de regering, in dit specifieke geval en andere gevallen zoals de Alcoa kwestie, te doen wat nodig is voor land en volk.
Advertenties