44-jarige motorfietser omgekomen
04 Sep 2018, 18:22
foto


Bij een aanrijding op de kruising van de Sir Winston Churchillweg en de Ramnarain Oemrawweg, is Ronald Meyer omgekomen. De 44-jarige motorfietser is gistermiddag, maandag, overleden. Met zijn dood zijn voor dit jaar al 49 personen in het verkeer omgekomen.

Meyer reed over de Sir Winston Churchillweg vanuit de richting van de Trefbalstraat en ging in de richting van het politiebureau Livorno. Een bestuurder reed met zijn autobus over de Ramnarain Oemrawweg. Het verkeer op deze weg moet voorrang verlenen aan dat op de Sir Winston Churchillweg. De busbestuurder heeft bij het rijden geen rekening gehouden met het verkeer op de voorrangsweg.

Op dat moment kwam Meyer op zijn motorfiets aangereden over de Sir Winston Churchillweg. Er ontstond vervolgens een botsing tussen de motorfietser en de bus. Meyer verloor door de slag de controle over de besturing van zijn motorfiets en kwam vervolgens aan tegen een beton mixer truck die aan de uiterste linkerzijde van de Ramnarain Oemrawweg stond.

De motorfietser liep ernstige verwondingen op aan zijn hoofd en in het gelaat. Hij heeft kort na de botsing het leven gelaten. Zijn lijk is in beslag genomen voor obductie, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April