Verkeersbarometer springt op 48
30 Aug 2018, 09:10
foto


Met de dood van Valerio Medina (30) en Jayant Ardjoen (29) is het aantal verkeersdoden dit jaar gestegen naar 48. Medina is woensdagochtend overleden in het ziekenhuis, nadat hij eerder was aangereden door een personenauto op de kruising van de Zwartenhovenbrugstraat en het Molenpad. Ardjoen is dinsdagavond omgekomen bij een verkeersongeval aan de Misgunstweg, Saramacca.

Medina die liep over de weg, werd na het ongeval zwaar gewond aangetroffen op het wegdek. De politie zegt dat de autobestuurder is doorgereden en de voetganger in hulpeloze toestand heeft achtergelaten. Een andere autobestuurder en zijn zwaar beschadigde voertuig zijn op nabij dezelfde kruising aangetroffen.

De man verklaarde dat hij door een zwarte auto is aangereden en dat de bestuurder van dat voertuig is doorgereden. Medina werd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht, waar hij enkele uren later is overleden. De politie vraagt de medewerking van eenieder om de doorgereden veroorzaker op te sporen.

De 28-jarige Ardjoen reed dinsdagavond met twee andere mannen in een auto over de Mistgunstweg. In een flauwe bocht heeft hij vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig verloren. De auto sloeg over de kop en botste tegen een elektriciteitsmast aan. De bestuurder overleed ter plekke. De politie zegt dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs.

Getuigen verklaarden dat de mede inzittenden uit het voertuig zijn gekropen en zijn weggelopen. De politie zoekt de twee mannen.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April