Verhoogde controle in Para en op de rivier
29 Aug 2018, 14:26
foto


In Para is de veiligheid te land en te water opgevoerd. Dit heeft te maken met extra surveillance tijdens de vakantieperiode. De politie van het gewest Para, het districtscommissariaat en het Nationaal Leger voeren gezamenlijk controles uit.

Het commissariaat heeft een dienstvoertuig ter beschikking gesteld waarin politieambtenaren, een militair en een bestuursambtenaar van Para surveilleren. Vakantie- en ontspanningsoorden worden aangedaan om erop toe te zien dat de veiligheidsmaatregelen, zoals in de vergunningswaarden zijn opgenomen, worden nageleefd.

Waar nodig zal ook opgetreden worden tegen verkeersdeelnemers die gebruik maken van de openbare wegen die leiden naar en van de oorden. Er is ook een verhoogde surveillance op het water. De politie van Paranam en de collega’s van de afdeling Maritiem surveilleren in het weekeinde op de Surinamerivier om ervoor te zorgen dat men zich op het water correct gedraagt ter voorkoming van ongelukken.

In het weekeinde zijn er vooral veel personen in pleziervaartuigen op de rivier, dichtbij die ontspanningsoorden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties