Beste leerlingen gehuldigd door ressortraad Houttuin
29 Aug 2018, 04:36
foto
Leerlingen van ressort Houttuin zijn beloond voor hun prestaties. Het 'Stuka Basie-project' is voor de derde keer uitgevoerd door ressortraad Houttuin.


Voor de derde keer heeft ressortraad Houttuin de best geslaagde leerlingen uit het ressort gehuldigd. Het 'Stuka Basie-project' is bedoeld om de scholieren een extra stimulans te geven. De ressortraad benadrukt dat onderwijs de sleutel is tot succes in elke samenleving.


Naast de best geslaagden zijn dit jaar ook de leerlingen met een uitmuntende prestatie meegenomen bij de huldigingen. Deze waren niet de best geslaagden op hun school, maar hadden meer dan 60 punten behaald. In totaal werden er tien leerlingen gehuldigd.

“De leerlingen hebben het hele jaar door hard hun best gedaan en het is op zijn plaats om de besten in de bloemetjes te zetten”, meent de ressortraad. Op de ouders werd een beroep gedaan om hun kinderen te blijven ondersteunen en te begeleiden. “Ook al moet je voor steun ergens aankloppen. Uiteindelijk is het in het belang van uw kind”, was de boodschap.

De Stuka Basie’s kregen naast een certificaat, award, boeket en rugtas met inhoud, ook goed gevulde enveloppen. De ressortraad heeft donaties gekregen van de bedrijven Kuldipsingh en Staatsolie. Het Houttuin Stuka Basie-project wordt later in de vakantie voortgezet, waarbij kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen ook een pakketje zullen krijgen.

De leerlingen met uitmuntende prestaties die gehuldigd zijn, zijn: Tanaya Charoe (OS Tout Lui Faut), Roxann Tonawi (OS Dijkveld) en Silvanie Khodabaks (OS Dijkveld). De best geslaagden van de glo-sectie zijn: Ashanti Abisoina (OS 1 Houttuin), Ayush Nanden (OS 2 Houttuin), Aryan Sewdin (OS Tout Lui Faut), Chantrella Fiqieura (Alexander Sweetschool) en Asmita Raghoe (OS Dijkveld). Raghoe was ook de overall beste van de glo met 62 punten, waarvoor ze een extra enveloppe kreeg van ressortraad Houttuin. Bij de voj-sectie waren de best geslaagden Irshadali Mohan (VOJ Houttuin–A) en Sagar Toefanie (VOJ Houttuin–B).
Advertenties