Chauffeur als verdachte aangemerkt dodelijke aanrijding
27 Aug 2018, 18:29
foto


De politie heeft Akshayand B., de vermoedelijke veroorzaker van de dodelijke aanrijding op de Anton Dragtenweg, vandaag in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Hij heeft zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs de auto bestuurd.

Bij de aanrijding is de 36-jarige autobestuurder Wilfred Welcom om het leven gekomen. Drie politieambtenaren die naar de plek van de aanrijding gedirigeerd waren, kwamen tot de constatering dat de adem van Akshayand B. en zijn metgezellen sterk naar alcohol riekten.

Zij waren allemaal voor medische hulp naar het ziekenhuis overgebracht. Akshayand B. is, onder politie bewaking, opgenomen in het ziekenhuis. Hij moet fracturen hebben opgelopen. In het eerste politiebericht was aangegeven dat deze verdachte 19 jaar oud is. Dat is niet het geval. Hij is 18 jaar. Zijn drie metgezellen zullen naar verwachting vandaag uit het ziekenhuis ontslagen worden.

Akhayand B. en zijn gezelschap kwamen kort vóór de aanrijding uit een nachtclub. De jongste in het gezelschap is 16 jaar oud, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April