Man omgekomen in het verkeer
26 Aug 2018, 14:29
foto


Autobestuurder Wilfred Welcom (36) is vanmorgen omgekomen in het verkeer. Hij is aangereden door een andere autobestuurder aan de Anton Dragtenweg.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat de 19-jarige bestuurder Akshayand B. over de Anton Dragtenweg reed vanuit de Bonistraat. Welcom kwam van de tegenovergestelde richting. Ter hoogte van pand nummer 73 moet Akshayand B. met zijn auto op de rijhelft van Welcom terecht zijn gekomen. De twee voertuigen kwamen in botsing met elkaar met het gevolg dat het voertuig van Welcom een paar keren over de kop sloeg.

Het slachtoffer was nagenoeg op slag dood. De brandweer moest eraan te pas komen om zijn ontzielde lichaam uit zijn voertuig te halen. Hij zat alleen in zijn voertuig.

Akshayand B. liep vermoedelijk een beenfractuur op. Hij zat met drie andere mannen in zijn voertuig. Die klaagden over lichaamspijnen. Akshayanand B. en zijn metgezellen zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden, meldt de politie Public Relations. De verkeersbarometer is gestegen naar 46 voor dit jaar.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April