45e verkeersdode voor dit jaar genoteerd
24 Aug 2018, 12:12
foto


Edmund Creebsburg (54), die op de fiets was, is donderdagavond overleden na te zijn aangereden door een vrachtwagen. Deze aanrijding vond plaats aan de Cocobiacoweg. Met het overlijden van deze fietser staat de verkeersbarometer landelijk op 45.

De politie van Uitvlugt trof bij aankomst ter plekke de fietser op het wegdek aan. Bij aankomst van het ambulance personeel werd geconstateerd dat het slachtoffer geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Creebsburg op zijn rijwiel over de Cocobiacoweg reed. Hij moet toen van achteren zijn aangereden door de vrachtwagen. De vrachtwagenbestuurder is na de aanrijding doorgereden.

Het ontzielde lichaam van Creebsburg is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Dit meldt de politie Public Relations.

Informatie over de vrachtwagenbestuurder kan worden doorgespeeld aan de gratis tiplijn 179, de Centrale Meldkamer 115 of de politie van Uitvlugt op de telefoonnummers 464444 of 498573.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April