21-jarige overleden na te zijn neergestoken
21 Aug 2018, 22:11
foto


Joël James (21) heeft maandagavond het leven gelaten nadat hij werd neergestoken op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Hoogestraat. James is ter plaatse overleden.

De politie van Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van de Centrale Meldkamer van een steekpartij met dodelijk afloop de plek aan. Het levenloze lichaam van James is ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast.

Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat James, die de Guyanese nationaliteit heeft, een woordenwisseling kreeg met een Surinaamse man. De man heeft met een scherp voorwerp James steekverwondingen toebracht. Na zijn criminele daad verliet de tot nog toe onbekende man de plek.
Onderzoek wees verder uit dat het slachtoffer pas twee en een halve maand in Suriname vertoefde. Hij had zijn Guyanese paspoort bij zich.

Het ontzielde lichaam van Joël James is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Informatie over de verdachte mag worden doorgespeeld aan de afdeling Kapitale Delicten op het telefoonnummer: 403645, meldt de politie Public Relations.
Advertenties