Vader mishandelt dochter na aanval op buitenvrouw
19 Aug, 16:44
foto


Vader en dochter zijn in verzekering gesteld. De dochter, M.E. (33) heeft de 23-jarige vriendin van haar vader mishandeld. Zij heeft ook spullen van de vrouw meegenomen. De vader M.A. is ook aangehouden, nadat zijn dochter aangifte van mishandeling tegen hem heeft gedaan.

Volgens de 23-jarige aangeefster was zij op het werk toen M.E. haar kantoor binnenstormde om haar rekenschap te vragen over het feit dat zij geen einde wilde brengen aan de liefdesrelatie met haar 50-jarige vader. De twee vrouwen geraakten in een woordenwisseling die uitmondde in een vechtpartij. Tijdens het gevecht vielen de oorbellen en een pruik van de aangeefster uit haar uniformzak. Die goederen zijn door M.E. meegenomen toen zij de plaats verliet. 23-jarige vrouw deed aangifte van mishandeling en diefstal tegen M.E. bij de politie van het ressort Flora.

M.E. heeft de vorige week aangifte van mishandeling tegen haar bij de politie van het ressort Centrum. Haar vader werd ontboden en aangehouden voor mishandeling. M.A. verklaarde onder andere dat zijn dochter zijn buitenvrouw had mishandeld en ook spullen van haar had weggenomen. Beiden zijn in verzekering gesteld.