28 recreatieoorden in Para voldoen aan voorwaarden
16 Aug 2018, 09:34
foto
Overzicht van de 28 goedgekeurde recreatieoorden in Para. (Beeld: BIC-Para)


28 recreatieoorden in Para voldoen aan de voorwaarden die gelden bij het exploiteren van een recreatieoord. De exploitanten van deze oorden hebben gisteren hun toestemming en goedkeuring ontvangen van de bestuursdienst van Para.

Goedgekeurde recreatieoorden beschikken over onder andere getrainde en geüniformeerde lifeguards, bemande EHBO-posten, dieptemeters die de diepte van het zwemwater aangeven en hygiënisch verantwoorde voorzieningen.

In het voortraject naar de goedkeuring toe, zijn afspraken gemaakt met oordhouders voor de veiligheid van de bezoekers en de hygiëne op het oord. De goedgekeurde oorden zijn door het traject van controle op naleving van de geldende voorwaarden gegaan en er is voldoende bewezen dat zij de veiligheid van hun bezoekers kunnen waarborgen, meldt het Burger Informatie Centrum (BIC) Para.

De oorden die hun deuren mogen openhouden voor het publiek zijn: Colakreek, Baka Djari, Gran Swiet Djari, MTC-Resort, Palulu Camping, Drie Kokro, Marinalex, Bersaba, White Beach, Watra Mama, Carolinakreek, Jungle Camp, Kankanku, Blaka Watra, Overbridge, Marga's Place, Parabello, Kinderboerderij, Isri Kokro, Owos Resort, Severino Waterpark, Relax Waterpark, Millie’s Resort, Cabenda Camping, Stichting Jan Starke (Zanderij 1), Para Eco Resort (Derde Brug), Da Kaboera en Bigi Kroetoe.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April