Finalisten VOJ Student Excellence Award 2018 bekend
15 Aug 2018, 04:40
foto


Uit de vijftien best geslaagden (9 mulo en 6 lbo) zijn de finalisten bekend. Vanavond worden de winnaars voor het mulo- en lbo-niveau vastgesteld door een jury. Zij krijgen de VOJ Student Execellence award. De tien finalisten (6 mulo en 4 lbo) doen aan een jurypanel een vijf minuten durende presentatie over zichzelf, de barrières die zij hebben overwonnen bij het bereiken van hun uitstekende schoolprestaties, hun buitenschoolse activiteiten en hun ambities. Deze presentaties worden door de juryleden op basis van vooraf gedefinieerde criteria beoordeeld.

De finalisten zijn: Danitsha Aboikoni (Hockey-lbo), Adheesh Goerchan (Shri Vishnu-mulo), Rubiënsa Jabini (Savitri-mulo), Yashwani Kandhai (Shri Hanuman-mulo), Nourjanie Martodikromo (Johannes Vrolijk-mulo), Suraja Parman (Schneiders-Howard-mulo), Shivani Rambali (Oedayraisingh Varmaschool, lbo), Rebecca Ramgoelam (STS-1, lbo), Shareena Sewratan (M.R. Dayanand-mulo) en Michellé Wong-Chung (Koender-lbo).

Voor de beste en meest succesvolle leerlingen in de eindexamenklas van de VOJ-scholen (mulo en lbo) in Suriname is door de Rotary Club of Paramaribo sinds 2005 het VOJ Student Excellence Award-project in het leven geroepen. De laatste jaren wordt dit evenement georganiseerd in samenwerking met de Rotaract Club of Paramaribo.

Het doel van de VOJ Student Excellence Award is het stimuleren en belonen van uitmuntende schoolprestaties binnen het VOJ, waarbij tevens aandacht is voor buitenschoolse inzet van de leerlingen. De achterliggende gedachte is dat hiermee een bijdrage wordt geleverd aan het motiveren van toekomstige generaties leerlingen en het bevorderen van de kwaliteit van het geboden onderwijs.

Afgelopen weekend is door de Rotary Club of Paramaribo een trainingsweekend georganiseerd voor de vijftien best geslaagden op VOJ-niveau ter voorbereiding op de finale en de awarduitreiking. Gedurende het weekend heeft naast training (communicatie, presentatie¬technieken en motivational speeches) de selectie plaatsgevonden van de tien finalisten. De winnaars kunnen mooie prijzenpakketten winnen voor zichzelf en voor de school.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March