Somohardjo opnieuw kandidaat voorzitterschap PL
13 Aug 2018, 06:44
foto
Paul Somohardjo


Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur (PL), zal zich opnieuw kandidaat stellen voor de komende bestuursverkiezing van de politieke organisatie.
Op 23 september wordt een partijraadsvergadering gehouden ter voorbereiding van de in december 2018 te houden bestuursverkiezingen. De uitnodigingen hiertoe zijn reeds de deur uit. Somohardjo zegt dat terdege rekening wordt gehouden met de statuten en een goede voorbereiding erg belangrijk is.


De PL-topman benadrukt dat de algemene, vrije en geheime verkiezingen van 2020 de laatste zijn waaraan hij zal meedoen. “Maar winnen of verliezen, ik zal niet van de ene op de andere dag eruit stappen. Het is niet de bedoeling dat ik de partijleden in de steek laat. Ik moet zo goed mogelijk overdragen”, zegt hij.

De uitnodiging voor de partijraadsvergadering is gericht aan afgevaardigden van de kernen, het hoofdbestuur, partijleden die lid zijn van De Nationale Assemblee, partijleden die lid zijn van de Staatsraad, leden van de Adviesraad en het bestuur van de Jongerenraad. De voorzitter van de partijraad van PL is Hendrik Setrowidjojo.
Advertenties