SPSB winnaar Tweedaagse Wandelmars Nickerie
12 Aug, 02:12
foto
De winnaar van de succesvolle Tweedaagse Wandelmars in Nickerie is geworden de Surinaamse Postspaarbank (SPSB).De Surinaamse Postspaarbank (SPSB) is zaterdagavond tot winnaar uitgeroepen van de Finabank Tweedaagse Wandelmars in Nickerie (TWiN). De scholenprijs ging naar Schneiders Howard Muloschool. Deze school werd gewaardeerd met een computer en een printer. Op de tweede plaats is geëindigd O.S. Delhiweg en de derde plek is voor de Spangenbergschool. Nickerie heeft met de 90% participatie een andere wending gegeven aan het wandelmars gebeuren in het district. De groepen hebben duidelijk geïnvesteerd in hun kostuum.

Als tweede in de algemene klassement is geëindigd het Mungra Medisch Centrum (MMC). De derde prijs ging naar Scholen Gemeenschap Nickerie. De vierde en vijfde prijs zijn voor respectievelijk Telesur en de Pencak Silatgroep. De jongste en oudste deelnemers kregen elk een prijs overhandigd. De jongste deelnemers van de wandelmars waren respectievelijk de 5-jarige van Little Angels, Samantha Young en van St. Theodorusschool, Preshaan Chedie. De twee oudste lopers waren Angela Biervliet, 71 jaar en Harold Dakriet, 77 jaar.

Als beste sportgroep is uitgeroepen Pencak Silat groep, tweede en derde zijn respectievelijk, Shuriken en The Whales geworden.


Monday 18 February
Sunday 17 February
Saturday 16 February