Universiteit start met Master Social Development & Policy
17 Jul 2018, 18:48
foto


De Faculteit der Maatschappijwetenschappen van de Anton de Kom Universiteit van Suriname start in oktober 2018 met de tweejarige middag/avond masteropleiding Social Development & Policy. De masteropleiding beoogt academisch hoger kader op te leiden dat zelfstandig sociaal-maatschappelijke en culturele vraagstukken in Suriname, de Caribische en Latijns-Amerikaanse regio kan onderzoeken, analyseren en daarover (beleids)adviezen uitbrengt.

De masteropleiding zal een sterke focus hebben op beleidsrelevant onderzoek, deelt Jair Schalkwijk, opleidingscoördinator, mee. Er is een team van nationale en internationale deskundigen dat onderwijs zal verzorgen en het onderzoek zal coördineren. De internationale deskundigen zijn gelieerd aan de University of the West Indies (Trinidad), University of Brasília (Brazilië), York University (Canada), de Vrije Universiteit Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen en Erasmus Universiteit Rotterdam (Nederland).

De middag/avond opleiding is tot stand gekomen na een uitgebreid werkveld- en behoeftenonderzoek en bewijst daarmee haar relevantie.

Op donderdag 19 juli en op dinsdag 7 augustus worden er informatiebijeenkomsten gehouden voor belangstellenden, tussen 18.00 en 19.30 uur op de University Guesthouse, Leysweg.

U kunt de folder hier downloaden.
pdf-icon.gif Folder_Masteropleiding_Social_Development_Policy_2018.pdf                
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April