Vrouw steelt geld van vriendin en koopt auto
17 Jul, 02:48
foto


Bidyadhari D. (38) is door de politie van Munder ingesloten voor diefstal. Zij wordt ervan verdacht een geldbedrag van haar vriendin te hebben gestolen. Zij heeft een deel gebruikt om een auto te kopen.

De vrouw heeft samen met de benadeelde op maandag een geldbedrag van US$ 3800 afgehaald voordat zij naar een cambio reden. Onderweg kreeg de benadeelde bandenpech. Zij stapte uit haar voertuig om de lekke band te verwisselen. Bij het wisselkantoor aangekomen, bleek het geld uit de tas van de benadeelde te zijn verdwenen. Zij confronteerde Bidyadhari D. met het feit dat haar geld uit haar tas verdwenen was en dat zij de politie zou inschakelen.

Bidyadhari D. kwam op een gegeven moment overeen met haar vriendin dat die haar grondig aan de kleding mocht onderzoeken in plaats van de politie in te schakelen. Bij dat onderzoek werd het geldbedrag niet achterhaald.

Een week later kocht Bidyadhari D. een auto. De benadeelde vond deze handeling van haar vriendin vreemd en deed toch nog aangifte tegen haar. Uit het politieonderzoek is komen vast te staan dat de vrouw het geld heeft weggenomen. Deze verdachte heeft verklaard met een deel van het gestolen geldbedrag de auto te hebben gekocht. Een ander deel heeft zij overgemaakt naar familieleden in Guyana. Het resterende deel wisselde zij om in SRD 8.400. Dit geldbedrag en de auto zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Monday 18 February
Sunday 17 February
Saturday 16 February