Nurmohamed: Veel behoefte aan politieke trainingen
17 Jul, 08:27
foto
Riad Nurmohamed, voorzitter Jnan Adhin Kennis-instituut.


De vraag naar politieke trainingen in de districten is enorm groot. Daarom zal het Dr. Mr. Drs. Jnan Adhin Kennis-instituut van de VHP de komende maanden districten en dorpen aandoen. Dit zegt de voorzitter van dit instituut, Riad Nurmohamed. Hij heeft maandag met VHP-leden en sympathisanten in Saramacca gesproken over de trainingsbehoefte.

Deze trainingen zijn bedoeld voor potentiële leden van de VHP en geïnteresseerden die een bijdrage willen leveren in politiek-bestuurlijke functies van de partij en het land Suriname na 2020, legt Nurmohamed uit. Volgens hem is de nood voor trainingen onder de huidige VHP-leden en geïnterviewde bewoners hoog in Saramacca. Het instituut wil daarom de jongeren en nieuwe leden van de partij in het district die kennis, kunde en vaardigheden bijbrengen, zodat zij met een degelijke bagage de komende verkiezingscampagne in kunnen en de kiezers beter kunnen adviseren over de beste politieke keuze voor Suriname.

Binnenkort zullen de volgende trainingen in Saramacca worden georganiseerd: kadertraining voor volksvertegenwoordigende organen op ressort- en districtsniveau, verworvenheden van de VHP, rol van DNA-DR-RR leden, communiceren, spreken in het openbaar, campagne voeren, de verkiezingen succesvol winnen, en de verkiezingsorganisatie vanaf nu en op de dag der verkiezing. Het instituut van de VHP gaat hiermee ook invulling geven aan het concept van decentralisatie richting districten, zegt Nurmohamed.

Monday 18 February
Sunday 17 February
Saturday 16 February