Verkeersbarometer naar 38
09 Jul, 19:20
foto


Saneska Mathoera is gisteren in het ziekenhuis overleden aan de verwondingen die zij had opgelopen bij een aanrijding op zaterdag. De 25-jarige was mede-inzittende in een van de voertuigen die betrokken was bij de aanrijding op de kruising van de Klipstenen-, Keizer- en de Domineestraat. Met de dood van Mathoera staat de verkeersbarometer voor dit jaar op 38.

De politie meldt dat uit onderzoek is gebleken dat het voertuig waarin Saneska zat, werd bestuurd door de eveneens 25-jarige Anuradha L. In de auto zat er nog een persoon. Anuradha L. die reed over de Keizerstraat richting de Zwartenhovenbrugstraat heeft op de driehoek kruising het verkeerslicht genegeerd en is door rood licht gereden. Daardoor kwam ze in botsing met het andere voertuig dat reed over de Klipstenenstraat richting Keizerstraat.

De chauffeur en de twee inzittenden liepen zware verwondingen op bij de botsing in de vroege ochtend van zaterdag 7 juli. De gewonden werden voor medische hulp afgevoerd. Anuradha L. is na behandeling heengezonden. De andere autobestuurder is met de schrik vrijgekomen. Het geldig rijbewijs van Anuradha L. is ingevorderd, terwijl het ontzielde lichaam van Mathoera in beslag is genomen.