Senioren Magentakanaalweg blij met uitje
10 Jul, 11:30
foto
Senioren burgers van Magentakanaal en omgeving genieten van een leuke dag uit.


Ruim honderd burgers van de Magentakanaalweg en omgeving zijn zondag getrakteerd op een Bigi Sma Dey te Republiek. Dit jaarlijks terugkerend evenement is gerealiseerd door S.V. Belangenbehartiging Senioren burgers Magentakanaal en Omgeving. Soeresh Hardwarsing, voorzitter van de organisatie, zegt aan Starnieuws dat de senioren burgers ook recht hebben op ontspanning en het verdienen om minstens één dag in het jaar extra in het zonnetje gezet te worden.

De organisatie heeft in samenwerking met verschillende sponsoren, senioren burgers vanaf 65 jaar een Bigi Sma Dey geschonken. De senioren burgers zijn met bussen vervoerd naar Victorious Private Resort. Hardwarsing geeft aan dat het bestuur zich flink heeft ingespannen om het evenement dit jaar toch nog te laten plaatsvinden. Vanwege de economische situatie zijn er volgens Hardwarsing minder sponsoren geweest, desondanks heeft het team met eigen inbreng de senioren burgers een leuke dag weten te bezorgen.

In de groep waren senioren burgers aanwezig die nog nooit van hun leven een recreatieoord bezocht hadden. De mensen hebben gretig gebruik gemaakt van de zwemmogelijkheden van het oord. De dag is opgeluisterd met Baithak Gana-muziek onder leiding van Ramesh Bechoe. De organisatoren kijken terug op een geslaagd evenement en zijn reeds gestart met de voorbereidingen van de volgende editie.