Lie Kwie Sjoe brengt boek uit over 20 jaar kinderwerk
09 Jul, 22:41
foto
Gloria Lie Kwie Sjoe signeert haar boek na de presentatie. (Foto: Stichting Weid mijn Lammeren)


Gloria Lie Kwie Sjoe heeft zaterdag haar boek 'HOU JE ECHT VAN MIJ? Twintig jaar kleurrijk kinderwerk in Suriname' gepresenteerd bij de 21e verjaardag van stichting Weid mijn Lammeren. Zij is oprichter en directeur van de stichting. Het boek bevat Surinaamse verhalen en ervaringen opgedaan in stad, districten en het binnenland, waar de stichting mensen heeft getraind en kinderen heeft bereikt.

Het is de bedoeling dat het boek de lezers zal inspireren om zich in te zetten voor hulpverlening en creatieve geloofsoverdracht aan kinderen, benadrukte Lie Kwie Sjoe. Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur feliciteerde het bestuur en de auteur. Zij gaf aan dat de waardering en liefde voor het Surinaamse kind bijzonder belangrijk zijn.

Het nieuwe boek werd in gebed opgedragen aan de Heer door pastor Irving Chin Sie Yen. Hierbij zei hij dat er nog veel meer boeken van Surinaamse bodem nodig zijn. Hij hoopt dat er meerdere publicaties zullen volgen. Stichting Weid mijn Lammeren is een interkerkelijke organisatie die zich richt op het trainen van mensen die vanuit hun kerk of organisatie bezig zijn met kinderen.


Het boek is verkrijgbaar bij de Weid mijn Lammeren gospelshop aan de Stoelmanstraat.