Meisjes belanden in Opa Doeli na vechtpartij
09 Jul, 14:08
foto


De tieners M.P. (15) en Ch.A. (16) zijn door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld. Zij hebben elkaar ernstige verwondingen toegebracht.
Gelet op hun jeugdige leeftijd zijn de meisjes ondergebracht in het cellenhuis te Opa Doeli.


Onderzoek wees uit dat de twee jeugdigen een woordenwisseling kregen aan de Waterkant, die uitmondde in een vechtpartij. M. pakte een fles en bracht haar tegenstander een slag toe op haar hoofd. Deze liep een snijverwonding op haar voorhoofd op.

Ch. greep naar een scherp voorwerp dat uit haar tas was gevallen. Hiermee bracht zij M. steekverwondingen toe ter hoogte van haar linkerborst en -schouder. Per ambulance zijn beide meisjes afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. M. was ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen en is voor verdere behandeling verwezen naar de chirurg.

Beiden zijn voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie voor wederzijdse mishandeling in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken, meldt de politie Public Relations.