NCCR krijgt hulpgoederen voor US$ 10.000 van China
24 Jun 2018, 06:36
foto
Luziano Truideman, directeur Algemene en Consulaire Zaken neemt het pakket in ontvangst van de Chinese zaakgelastigde, Song Chenmao. (Foto: NII)


Het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) heeft hulpgoederen ter waarde van US$ 10.000 ontvangen van de Chinese ambassade. De symbolische overdracht van de goederen die over 210 pakketten worden verdeeld, vond vrijdag plaatst.

Kolonel Jerry Slijngaard, coördinator van NCCR, mocht in bijzijn van de directeur Algemene en Consulaire Zaken van Buitenlandse Zaken, Luziano Truideman, deze geste in ontvangst nemen uit de handen van de Chinese zaakgelastigde, Song Chenmao. Truideman die de minister van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle vertegenwoordigde, bedankte China voor deze ondersteuning. Hij sprak namens de minister zijn erkentelijkheid uit, laat het Nationaal Informatie Instituut optekenen.

De Chinese zaakgelastigde merkte op dat de ambassade altijd klaar staat om te helpen. Slijngaard, coördinator van het NCCR, zegt dat deze pakketten bestemd zullen worden voor de mensen in de dorpen die in de afgelopen periode getroffen zijn.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April