Shalom Radio & TV wil meer eigen producties
20 Jun, 22:33
foto


"Een enorme uitdaging." Zo noemt dominee Kenneth Kross van het Israël Comité Suriname (ICS) zijn nieuwe functie als directeur van Shalom Radio en Televisie. Kross is sinds het begin van deze maand de nieuwe directeur van het station, dat in de afgelopen periode werd geleid door het bestuur van stichting Evangelie Radio en Televisie Suriname (ERETS). Patrick Tanck, bestuurslid, was belast met de dagelijkse leiding.

Kross komt zelf ook uit het bedrijfsleven en is docent op het I.O.L. Hij wil het station naar grotere hoogten brengen. “Shalom moet overal in Suriname te horen zijn. Mensen kunnen ons al volgen via het internet, maar we willen ook steunzenders plaatsen in de districten, zodat iedereen het evangelie van Christus kan volgen via radio en televisie. Daarnaast moeten mensen ook kunnen genieten van degelijke films en programma’s. Ook willen wij in de komende tijden veel aan eigen producties doen voor wat televisie betreft,” benadrukt Kross.

Kross zegt dat hij samen met de managers en medewerkers van het Station, dit mooi werk wil voortzetten. “Als we samen de koppen bij elkaar steken, kunnen we veel meer bereiken dan we denken”, zei hij aan het personeel.

Het bestuur onder leiding van Paul Doth zegt vertrouwen te hebben in Kross en gelooft dat hij het werk naar eer en geweten zal doen. Radio Shalom bestaat al 23 jaar. Het is al een jaar dat de stichting begonnen is met televisie-uitzendingen op kanaal 31.1, meldt de voorlichting van Shalom Radio en Televisie.