Veel televisietoestellen verkocht met WK en Vaderdag
17 Jun, 00:00
foto
Grote televisietoestellen staan verleidelijk uitgestald in verschillende winkelzaken. De afgelopen dagen zijn meer toestellen verkocht dan normaal.


De afgelopen dagen zijn veel grote televisietoestellen met 'sports mode' verkocht door verschillende winkelzaken. "WK voetbal en Vaderdag zijn goede redenen om mijn 'bigi bere' televisie eindelijk te kunnen vervangen," zegt een vrouw die met haar kinderen een tv is komen kopen voor de vader in huis.

Het is geen 55" inch geworden maar een smart tv van 40". "In deze moeilijke tijd moeten wij extra letten op het geld. "Mijn vader houdt van WK en zal heel blij zijn als hij de wedstrijden kan kijken op een 'platte' tv met schoon beeld," zegt Gracia. "Wij hebben onze spaarcenten gebruikt en mama heeft het meeste geld bijgedragen," vertelt ze. Zij gaat samen met haar vader vandaag kijken naar Neymar.

Winkelzaken hebben duidelijk een opleving meegemaakt met WK en Vaderdag. "Wij hebben veel meer televisietoestellen verkocht de afgelopen dagen. Met het oog op WK hebben wij ingespeeld op de situatie en extra televisietoestellen ingevoerd," zegt de verkoopleider van een winkelzaak aan Starnieuws. De meeste mensen hebben een toestel van 32 en 40 inch gekocht. De winkelzaken zijn blij met deze opleving. De meeste zaken hebben de afgelopen jaren hun verkoopcijfers zien dalen.