SZF: Drempel premie zo laag mogelijk houden
16 Jun 2018, 20:12
foto
Directeur van het Staatsziekenfonds, Rick Kromodihardjo, verwelkomt minister Antoine Elias. (Foto: NII)


Het Staatsziekenfonds (SZF) stelt alles in het werk om, ondanks de beperkte middelen, een optimale dienstverlening op een goede en duurzame manier te doen plaatsvinden. Dit benadrukte Sonny Kertoidjojo, voorzitter van het stichtingsbestuur, tijdens het kennismakingsbezoek van minister Antoine Elias.

Algemeen directeur, Rick Kromodihardjo, gaf aan dat het SZF met de huidige werkzaamheden probeert aan te sluiten bij het beleid van het ministerie. Hierbij benadrukte hij dat het SZF altijd een goede werkrelatie heeft gehad met het ministerie en bereid is het beleid te ondersteunen, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Kertoidjojo zei dat SZF ter beschikking is van de minister en verneemt graag de beleidsinzichten. Hij merkte op dat het voor alle partijen het duidelijk moet zijn, dat de drempel voor de premie zo laag mogelijk gehouden moet worden voor de burgers.

Jennifer Vreedzaam, voorzitter van de vaste commissie Volksgezondheid in De Nationale Assemblee, is voorstander van een goede relatie tussen de uitvoerende en wetgevende macht. Zij acht het noodzakelijk overeenstemming te bereiken over de richting en de structurering van deze relatie.

Minister Elias merkte op dat hij met de intentie een goede werkrelatie te hebben met SZF, een der werkarmen van het ministerie van Volksgezondheid een werk- tevens kennismakingsbezoek brengt.
Advertenties

Thursday 18 April
Wednesday 17 April
Tuesday 16 April