VSH schenkt kopieermachine aan Examenbureau
13 Jun, 22:02
foto
Minister Lilian Ferrier is ingenomen met de multifunctionele kopieermachine van VSH United. (Foto: NII)


De VSH United heeft een multifunctionele Canon kopieermachine gedoneerd aan het Examenbureau van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap & Cultuur. Het bedrijf viert zijn zestigste verjaardag. Minister Lilian Ferrier die dit geschenk in ontvangst nam, gaf aan dat deze bijdrage vanuit het bedrijfsleven van enorme waarde is voor het ministerie.

Deze donatie komt letterlijk uit de hemel vallen, zei de minister. Het is heel belangrijk dat het bedrijfsleven ook zijn bijdrage levert aan verschillende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van het land, meldt het Nationaal Informatie Instituut. Samenwerking tussen het bedrijfsleven en de overheid is van groot belang, merkte Ferrier op. Zij benadrukt de duurzaamheid van het apparaat. De minister is de mening toegedaan dat "wij moeten leren om anders om te gaan met onze verantwoordelijkheid en dat er de komende jaren zich geen problemen mogen voordoen als het gaat om het kopiëren en afdrukken van examenwerk".

Malini Ramsundersingh, voorzitter van het VSH Community Fund, dat volledig gefinancierd wordt door alle bedrijven die deel uitmaken van de VSH Holding, gaf aan dat zij de noodzaak van deze donatie inzagen, nadat ze te horen kregen dat het Examenbureau, dat zorg draagt voor het kopiëren van examenwerk, te maken had met minder dan optimaal functionerende apparatuur. Het VSH Community Fund heeft als doel duurzame gemeenschapsprojecten te sponsoren.

VSH is al jaren de officiële vertegenwoordiger van Canon office equipment in Suriname en het leek een heel goed project om juist met haar 60-jarig bestaan een donatie te doen gericht op de jeugd. Om de continuïteit te garanderen biedt VSH ook een servicecontract voor het eerste jaar en twaalf inkt toners als onderdeel van deze donatie aan.

Minister Ferrier erkende ook de belangrijkheid van het servicecontract van een jaar en spreekt de hoop uit dat het gebruik van de machine op de juiste manier zal plaatsvinden. Zij sprak ook namens de leerlingen haar hartgrondige dank uit en aan hen gaf ze mee, dat deze donatie betekent dat zij allemaal moeten slagen!

Monday 22 April
Sunday 21 April
Saturday 20 April