Staatsolie en GOw2 steunen sponsorprogramma CIS
14 Jun, 02:47
foto
John Goedschalk, directeur van Conservation International Suriname bedankt directeur Rudolf Elias van Staatsolie. (Foto's: Raoul Lith)


Drie jaar lang zullen Staatsolie en dochteronderneming GOw2 deelnemen aan het sponsorprogramma Friends Of Green Suriname (FOGS) van Conservation International Suriname (CIS). De overeenkomsten zijn woensdag ondertekend door de directies van de bedrijven en CIS. Beide bedrijven vinden bescherming van de Surinaamse natuur belangrijk en leveren door deelname aan het FOGS-programma een concrete bijdrage hieraan.

Via het programma biedt CIS lokale bedrijven de mogelijkheid om haar activiteiten op het gebied van natuurbescherming financieel te ondersteunen. Hoeveel de financiële ondersteuning bedraagt, is niet meegedeeld. Algemeen directeur van Staatsolie, Rudolf Elias, zegt dat het milieu enorm belangrijk is voor Suriname. Daarom wordt dit programma ondersteund. Staatsolie is trots om CIS te kunnen ondersteunen in het mooie werk dat wordt gedaan. Er zijn heel wat bedrijven die het werk ondersteunen. Staatsolie is blij dat dit nu ook mogelijk is voor het bedrijf. Elias merkt op dat iedereen een bijdrage kan leveren door milieubewust te denken.

Staatsolie en GOw2 hebben beleid en richtlijnen die ervoor zorgen dat het milieu minimaal of niet wordt belast als gevolg van de bedrijfsactiviteiten. Door aan het FOGS deel te nemen, tonen beide bedrijven dat bescherming van de natuur niet beperkt is tot de gebieden waarin zij activiteiten ontplooien, benadrukt Staatsolie.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May