Winkelier die werd beschoten in winkelpand, overleden
11 Jun 2018, 20:39
foto


De winkelier Howard Hung Tung Cheung (50), die op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg een winkel runde, is op zondag in het ziekenhuis overleden.
Hij is op donderdag 31 mei door een gewapende man in zijn winkelpand beschoten.

Na de melding via de Centrale Meldkamer speelden diverse politie-eenheden in op de algemene oproep. Politieambtenaren van ressort Kwatta die op dat moment langs reden, hielden op aanwijzing van omstanders aan de Livornosteeg de 28-jarige verdachte Sincily F. aan. De schutter werd vervolgens overgebracht naar de politie van ressort Latour. Onderzoek wees uit dat Sincily een militair blijkt te zijn, waardoor het verdere onderzoek is overgedragen aan de Militaire Politie.

Hung Tung Cheung, die niet aanspreekbaar was, werd met schotverwondingen in zijn buikstreek afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand was hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care en overleed gisteren in de ziekeninrichting. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Wednesday 19 June
Tuesday 18 June
Monday 17 June