18-jarige aangehouden die gestolen camera verkocht
10 Jun, 10:33
foto


Latrell H. (18) is in verzekering gesteld. Hij had via social media een fotocamera ten verkoop aangeboden. Dit toestel was gestolen uit de auto van de aangever die geparkeerd was voor een supermarkt aan de Sir Winston Churchillweg.

Vrienden van de aangever zagen via social media dat een soortgelijk toestel te koop werd aangeboden. Zij namen contact op met de verkoper en maakten een afspraak voor het bezichtigen en eventuele koop van het toestel.

De politie van Livorno, waar de aangifte is gedaan werd hiervan in kennis gesteld. De politieambtenaren begaven zich in uniform in een onopvallende auto naar het adres waar de verkoper had aangegeven dat de geïnteresseerden konden langslopen. Het bleek te gaan om het toestel dat uit het voertuig van de aangever was weggenomen.

Latrell H., beweerde dat hij de camera had gekregen van een man die echter nog niet in beeld is gebracht. Het voorlopige onderzoek wijst uit dat deze verdachte vermoedelijk meer op zijn kerfstok moet hebben, meldt de politie Public Relations.

Er is twee dagen na de aanhouding, afgelopen zondag, ook aangifte gedaan bij de politie van het ressort Nieuwe Haven van ontvoering van Latrell H. door twee pseudo politieagenten.