JCI Nilom president Pooters wil opgedane kennis delen
06 Jun 2018, 18:55
foto
De president van JCI Nilom, Gilian Pooters, (tweede van links) samen met JCI-leden. Hij toont zijn certificaat. (Foto: JCI Nilom)


De president van JCI Nilom Gilian Pooters en nationaal vicepresident Cristal Noslin hebben geparticipeerd aan de American Leadership Academy in de VS. Zij hebben samen met 28 leden van Junior Chamber International (JCI) uit de regio veel kennis opgedaan over leiderschapskwaliteiten die nodig zijn bij het invullen van bestuursfuncties. De participanten in staat gesteld met elkaar te brainstormen over tal van sociale issues binnen de Amerika's en het Caribisch Gebied.

Deze Academy, die van 2 tot en met 5 juni is gehouden, is speciaal gericht voor leden van JCI die ambities hebben om op nationaal of internationaal niveau een bestuursfunctie te bekleden. Pooters laat optekenen dat dit een zeer intensieve en uitdagende periode was vanwege een zeer strikt programma welke opgesteld is. Hij deelt mee dat er diverse strategieën zijn uitgewerkt hoe JCI ook in Suriname op een duurzame wijze impact kan creëren.

De president van JCI Nilom is ervan overtuigd dat de kennis en ervaring die zijn opgedaan, de gemeenschap en de organisatie, ten voordeel zal zijn. "De kennis en informatie zal ik delen met de leden van de organisatie om zodoende een positieve verandering te brengen binnen onze gemeenschap vooral in de moeilijke periode waar het land mee te kampen heeft," zegt Pooters.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April