Jaloerse partner mishandelt vrouw
21 May, 17:26
foto


Clyde A. (43) is door de recherche van regio Oost opgespoord en aangehouden. Zijn partner deed aangifte van mishandeling tegen de man. Zij verklaarde een liefdesrelatie van 14 jaar te hebben met Clyde, die haar verdenkt van overspel. De beschuldiging zorgde voor spanningen binnen de relatie die uitliepen op hevige ruzies. Er ontstond wederom een woordenwisseling, nadat de vrouw een telefoontje kreeg.

Clyde A. pakte in zijn woede een scherp voorwerp en bracht zijn partner steken toe ter hoogte van haar schouder. Verder gaf zij aan dat de man met een kussen in haar gezicht drukte, waardoor zij moeilijk kon ademhalen. Na enige tijd gelukte het haar het kussen weg te halen, maar haar partner bleef haar slagen toebrengen en beet haar in het gelaat.

Het slachtoffer gaf tegengas, wist te ontkomen en deed aangifte bij de politie. Clyde A. die ervan op de hoogte was dat zijn partner aangifte had gedaan, meldde zich bij de politie aan. Hij is aangehouden en heeft toegegeven, uit jaloezie, zijn partner te hebben toegetakeld en de andere handelingen te hebben gepleegd. Verder verklaarde hij dat zijn voertuig ook door onbekenden is vernield na het voorval tussen hem en zijn partner. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten, meldt de politie Public Relations.