Dc Para en bond RO doen bevorderingsvoorstellen
08 May 2018, 06:23
foto
Dc Armand Jurel van Para wordt ondersteund door Rudolgo Palmtak, vertegenwoordiger van de bond, bij het aanbieden van de voorstellen aan minister Edgar Dikan en overige stafleden van RO. (Foto: BIC Para)


Districtscommissaris (dc) Armand Jurel van Para en de personeelsbond van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) werken samen om rechtspositionele knelpunten van het personeel te inventariseren en te verwerken in bevorderingsvoorstellen, functiecorrecties en -wijzigingen. Voor het eerst in de geschiedenis is met ondersteuning van de bond, transparant gewerkt aan belangen behartiging van RO-medewerkers, stelt de dc.

Jurel zegt dat door samen te werken op eerlijke en correcte wijze voorstellen worden gedaan, met inachtneming van de bestaande RO-functieomschrijving en de aangekoppelde functievereisten. De beoordelingen zijn ook vooraf besproken met de medewerkers en hun directe leidinggevenden. Met deze werkwijze is er volgens de dc, voldoende draagvlak gecreëerd voor een vlotte afdoening van de voorstellen en wijzigingen.

Er is vooral aandacht gevraagd voor functieverbetering van medewerkers, die aan hun pensionering toe zijn en jarenlang plichtsgetrouw arbeid hebben verricht. Hetzelfde geldt voor de ambtenaren die in hun rechtspositie benadeeld worden, vanwege het feit dat zij jaren voldoen aan de functievereisten (diploma’s) voor een bevordering of functiewijziging, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April