VP belooft oplossing problemen Cultuurtuin
26 Apr 2018, 21:33
foto
Vicepresident Ashwin Adhin op bezoek bij bewoners Cultuurtuin. (Foto: NII)


De stichting Buurtorganisatie Cultuurtuin en de bewoners hebben vicepresident (vp) Ashwin Adhin aandacht gevraagd voor de veiligheid en de infrastructuur. De vp bracht samen met districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noordoost een bezoek aan de buurt.

Adhin heeft beloofd om samen met de districtscommissaris en diverse instanties na te zullen gaan hoe er een oplossing gebracht kan worden voor de noden van de buurt. De vp wil niet alleen helpen om verlichting te brengen in de problemen die de buurt ervaart, maar hij helpt de mensen zodat ze zichzelf kunnen helpen, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Effendi Djoeneri, voorzitter van de stichting, geeft aan dat de organisatie vanaf 2009 actief is in het gebied. Het doel van de stichting is om de ontwikkeling van de buurt op het gebied van sport, kunsteducatie en cultuur in de ruimste zin aan te pakken. De bedoeling van de ontmoeting was om met de vp en de buurt te praten over de zorgpunten in de omgeving. De stichting zal op papier zetten wat er allemaal aangepakt moet worden.

Een van de directe bezorgdheden zijn de asbestplaten op de daken. De vp zal met de verschillende instanties ervoor zorgen dat die worden verwijderd. Voor de kinderen van de buurt zal de speeltuin in orde worden gemaakt. Ressortraadslid Anwar Moenne van ressort Rainville is blij dat deze buurt weer een opleving zal krijgen.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March