Politie-informatie over 20e en 21e verkeersdode
23 Apr 2018, 15:42
foto


De verkeersbarometer is het afgelopen weekend gestegen naar 21. Vrijdag liet autobestuurder Vinesh Bharos (20) het leven na een verkeersongeval aan de Ringweg Zuid. De bromfietser Iwan Jubitana is zaterdag in het ziekenhuis overleden na betrokken te zijn geweest bij een verkeersongeval op 16 april aan de Commisaris Roblesweg te Commewijne.

De politie Public Relations meldt dat onderzoek heeft uitgewezen dat de autobestuurder Bharos alleen in het voertuig zat. Op een bepaald moment moet hij door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de linkerberm terecht en botste tegen de muur van een eethuis. Bharos was vrijwel op slag dood.

Een bewaker van het eethuis liep verwondingen op en is per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is na medische behandeling heengezonden.

De 21e verkeersdode is bijgeteld op zaterdag. Iwan Jubitana kwam op 16 april met zijn bromfiets tegen een elektrische mast aan en liep letsels op. In bewusteloze toestand werd hij per eigen gelegenheid afgevoerd naar de RGD politie te Meerzorg. Vervolgens is hij met de ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij zaterdag overleed. De ontzielde lichamen zijn in beslag genomen voor obductie.
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April