Man ingesloten voor terroriseren familie en buurt
22 Apr, 20:30
foto


Lorenzo B. (35) die zijn moeder, gezinsleden en de buurtbewoners terroriseerde, is door de politie van Flora gearresteerd. Tijdens zijn driftige buien was de man altijd onder invloed van alcohol. Gewapend met scherpe voorwerpen bedreigde hij zijn familieleden met de dood.

De verdachte had enige tijd geleden een fiets van zijn moeder verduisterd. Hij verklaarde dat de fiets door iemand is weggenomen, waarna hij aangifte van diefstal op het politiebureau Flora zou hebben gedaan. Bij verificatie door zijn familie bleek zijn verhaal op onwaarheid te berusten. Lorenzo heeft vaker goederen van zijn moeder gestolen. Vanwege zijn driftig gedrag durfde de familie geen aangifte tegen hem te doen.

Lorenzo nam onlangs zonder toestemming de fiets van zijn zus weg. Toen de zus hem hierover aansprak, ontkende hij iets van de fiets af te weten. Hij werd boos en bedreigde de zus met de dood. Zij deed toen aangifte tegen hem. Ook de moeder deed enkele dagen later aangifte tegen haar zoon voor bedreiging. Hij is intussen in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.