BEP verzorgt sessies over politieke beginselen
18 Apr, 08:23
foto
Deelnemers aan de BEP-sessie over politieke beginselen. (Foto: BEP)


36 personen, nieuwe en aankomende leden van de Partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP), hebben te Sunnypoint een sessie gevolgd over politiek Suriname en de politieke beginselen van de partij. De trainingen worden verzorgd door deskundigen binnen de BEP en worden komende zaterdag voortgezet.

Clifton Kasno, kernvoorzitter van BEP te Sunnypoint, is tevreden over de succesvolle start van de trainingen. Hij zegt dat in andere ressorten en districten, grote groepen staan te trappelen om deze trainingen te volgen; ook daar zullen de sessies verzorgd worden. Kasno vindt het belangrijk dat nieuwe partijleden vroeg vertrouwd worden gemaakt met de beginselen van de partij.

Vooral jongeren en vrouwen hebben zich voor deze sessie aangemeld, meldt het mediateam van de BEP. In de maand mei worden de trainingen afgerond met een certificaatuitreiking. De succesvolle trainees krijgen dan de gelegenheid om hun status van aspirant-lid in te ruilen voor het lidmaatschap van de BEP. Daarna worden ze ingedeeld in de verschillende secties van de organisatie.