'Russen bevestigen bestaan buitenaardse beschaving'
16 Apr, 10:08
foto
Kolibrie van 93 meter vormt Nazca lijn in Peru.


Na tientallen jaren van speculaties, observaties van het heelal opzoek naar buitenaardse beschaving en korrelige video's van UFO’s op YouTube, is het nu eindelijk officieel. Russische wetenschappers hebben op 13 maart 2018 mummies van vier buitenaardse beschaving ontdekt in ruïnes van de Nazca tekens van Peru.

Met de documentaire special report unearthing Nazca bevestigen de wetenschappers het bestaan van buitenaardse beschaving. Deze humanoïde aliens zijn gevonden in de buurt van de mysterieuze Nazca lijnen op het Andes gebergte, die dateren waarschijnlijk in de periode van 2500 jaar geleden. Hoewel de Russische wetenschappers met allerlei verklaringen proberen te komen over deze aliens, zoals verschillende evolutionaire fasen van een ander menselijk ras, wordt uiteindelijk bevestigd dat de mummies niet op mensen lijken. Hun anatomische structuur is anders.

Een Russische professor in de nationale onderzoeksuniversiteit van St. Petersburg (Rusland), Konstantin Korotkov, en Natalya Zaloznaya, radioloog en specialist in computer tomografie aan het International Institute van biologische systemen, verzamelde de weefselmonsters in Peru en bracht deze naar Sint-Petersburg in Rusland voor analyse. De 'humanoïde wezens' hebben 23 paren chromosomen, een ovaalvormig hoofd, armen van meer dan een meter lang en drie vingers en tenen aan elke ledemaat. Ze zouden buitenaardse wezens of bio robots zijn," zegt dr. Korotkov die bezig is met DNA en scan onderzoek. Het team van wetenschappers is nu benieuwd naar de samenstelling van de mummies in vergelijking met die van mensen van Zuid-Amerika, Afrika en andere delen van de wereld. "Op dit ogenblik maken wij een gedetailleerde analyse met Peruaanse collega's over de positie van alle chromosomen en aminozuren, of ze overeenkomen met die van de mens op aarde," zei de Russische wetenschapper Korotkov Mir-24.

X-Ray en computer tomografie geven een structuur van verschillende ribben aan van de aliens. Deze zijn Kiel-vormige in het bovenste gedeelte met een handvol halfronde ribben in de vorm van een kooi die de inwendige organen van het schepsel beschermd, die lijken op die van de mens. We zien duidelijk de contouren van de luchtpijp en de bronchi, van het hart en de kamers; We kunnen zelfs de vorm van de kleppen zien. We zien heel duidelijk ook de contouren van het middenrif, de lever en de milt," legt Zaloznaya uit. Wetenschappers vonden ook dat de vier mannelijke mummies gebalsemd waren in cadmium chloride wit poeder die een antibacteriële werking hebben.

Volgens de Russische wetenschappers bevestigen de mummies dat aliens in het verleden de aarde hebben bezocht en de bouw van piramides in Egypte en Midden - Amerika en Nazca lijnen op de Andes kunnen verklaren. Op de Nazca hoogvlakte van Peru kan men vanaf de omringde heuvels in de lager gelegen woestijn enorme afbeeldingen van vogels, dieren en symbolen zien liggen, minstens 2000-2500 jaar geleden uitgegraven in de bovenste door ijzer bruin geoxideerde grintlaag, waaronder witte kiezel verscheen. Men vermoedt hier een rituele plek voor offers in een kosmische religieuze setting maar evengoed kunnen deze afbeeldingen gediend hebben als een signaal, een plaatsmarkering, mogelijk als landingsplek voor buitenaardse bezoekers.

Astronomen ontdekten namelijk in de tekeningen aanwijzingen voor die samenhang hebben kosmische sterren en sterrenstelsels. De Nazca lijn is in elk geval een magisch observatorium dat veel toeristen trekt. Dichtbij de Nasca lijn ligt op een hoogte van 2,5 km van het Andes gebergte, de citadel van de historische beschaving Machu-Pichu: een stad van de Inca’s in Peru die door de Spanjaarden nooit is ontdekt en daardoor ook niet vernietigd werd. Er is in deze stad nog veel van de Inca-beschaving terug te vinden. In 1983 werd de stad opgenomen op de Werelderfgoedlijst van Unesco, en het is een van de zeven wereldwonderen van de mens.

In veel spirituele leringen komt het idee voor dat buitenaardse beschavingen niet zouden mogen ingrijpen op aarde, omdat dat karma zou zijn, een Universele wet. Dit wordt bevestigd door de onlangs overleden Britse professor astro-cosmoloog Stephen Hawking. Volgens wetenschappers zouden er allerlei buitenaardse zielen incarneren op aarde om van ‘binnenuit’ te werken aan de verheffing van het aardse bewustzijn. Er zijn talloze buitenaardse interventies geweest vanaf de Oertijd op aarde, zoals die gedocumenteerd zijn in tempels, inscripties van grotten, kleitabletten en andere media.

Er zijn nog meer geheimen van de planeet aarde en het heelal die wij nog niet weten. Archeologen zijn nog steeds bezig met onderzoek van onbekende ruimte van de Cheops piramide in Egypte. De geheimen van het Rosevelt ufo incident van 1948 zijn nog steeds niet vrijgegeven door de FBI. Nader onderzoek naar buitenaardse beschaving in het heelal en de Nazca archeologisch vondst zal gevolgen hebben voor onze visie, in verband met de oorsprong en het bestaan van de mens op aarde.

Special report unearthing Nazca
Hein Raghoebar M.Sc.
Faculteit der Humaniora

Monday 18 March
Sunday 17 March