Lions club Para houdt geslaagde gezondheidsbeurs
14 Apr, 23:06
foto
Op de beurs van de Lions club Para konden bezoekers ook hun ogen laten onderzoeken.


Lions club Para heeft deze keer de jaarlijks terugkerende gezondheidsdag te La Vigilantia. De beurs vond zaterdag plaats op het terrein van de bestuursdienst van het Commissariaat Para, op de hoek Meursweg/Martin Luther King Highway.
De Stichting Jeugd Tandverzorging, Stichting Lobi, My Lab en Optiek All Vision hebben hierin geparticipeerd.


De bezoekers van deze beurs hadden de gelegenheid om gratis hun bloeddruk en bloedsuikerspiegel te laten meten, alsook gebitscontrole waarbij een aantal extracties is verricht, en oogheelkundig onderzoek. Tegen overlegging van een garantiebrief kon het publiek terecht bij Stichting Lobi voor onder andere baarmoederhalskankeronderzoek, borstonderzoek en hiv-testen. Bij afwijkende resultaten werden cliënten gelijk verwezen naar hun huisarts voor verdere behandeling.

De partners hadden ook informatiestands en werden de bezoekers gewezen op een gezonde leefstijl en een gezond Suriname. De sprekers, onder wie president Lucia Balker van Lions Club Para, wezen op het belang van een goede gezondheid.
Met een opkomst van 245 bezoekers stelt Lions club Para dat het een zeer geslaagde gezondheidsdag is geworden.

Met de uitvoering van dit project geeft Lions Club Para invulling aan de We Serve gedachte, alsook aan de slogan voor dit verenigingsjaar, Serving Today For A Better Tomorrow.

Wednesday 20 March
Tuesday 19 March
Monday 18 March