Elias sluit carrière bij MMC af met heropening apotheek
10 Apr 2018, 06:11
foto
De scheidende MMC-directeur Antoine Elias in gesprek met de eerste klant van de heropende apotheek.


Antoine Elias, algemeen directeur van Mungra Medisch Centrum, heeft in deze functie zijn laatste daad verricht. De verbouwde apotheek is maandag officieel geopend. Vandaag wordt Elias beëdigd tot minister van Volksgezondheid. De verbouwing met meubilair heeft ruim SRD 400.000 gekost. De financiering vond uit eigen middelen plaats. Het is een bij de tijd opgeleverde apotheek volgens de laatste trend, benadrukte Elias.

Apotheker Gerdie Sabajo zei dat met deze verbouwing de Nickeriaanse gemeenschap een klantvriendelijke omgeving en behandeling mag verwachten. Er zal een betere voorlichting zijn naar de patiënten voor wat betreft de medicijnen en andere gezondheidsproducten. Kortere wachttijden en een reële voorraad medicijnen mogen van de heropende apotheek worden verwacht.

Medisch directeur Cleopatra Jessurun gaf aan dat niet alleen een mooi gebouw opzetten met alle faciliteiten belangrijk is, maar ook het efficiënt en effectief gebruik van de aanwezige zaken belangrijk is. Het personeel gaat het nu gerieflijker hebben, dus de patiënt zal profiteren van de mooie dingen die er gebeuren binnen de organisatie.

Assembleeleden Rashied Doekhie, Guilliano Snip en William Waidoe waren ook aanwezig bij de heropening van de apotheek. Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh en Assembleelid Snip knipten de traditionele lintjes door, waarna het gebouw heropend werd verklaard.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April