Inbraak bij Sport en Jeugdzaken; ruim SRD 150.000 gestolen
10 Apr 2018, 00:00
foto


Bij de Administratieve Diensten van het ministerie van Sport en Jeugdzaken aan de Johan Pengelstraat is maandag een inbraak ontdekt. Starnieuws verneemt dat ruim SRD 150.000 is ontvreemd uit de kluis, die met een snijbrander is opengesneden. De inbraak moet in het weekend hebben plaatsgevonden.

Wat er allemaal weg is, weet onderdirecteur Administratieve Diensten, Mitchell Kisoor nog niet precies. "Het gebouw is laat in de middag vrijgegeven door de politie," zegt Kisoor in gesprek met Starnieuws. Hij is zuinig over de informatie. "Ik kan niet zeggen om welk bedrag het gaat. De autoriteiten zijn nog bezig met het onderzoek. Wij moeten het resultaat afwachten," zegt hij. Er moet ook nog een inventarisatie worden gemaakt door het personeel.

In het gebouw zijn onder andere ondergebracht de administratieve diensten, personeelszaken, begroting, algemene zaken en de ICT-afdeling. Het gebouw is vrijdagmiddag afgesloten, waarna het personeel maandag weer aan het werk kwam. Kisoor zegt dat er beeldmateriaal is. Verder waren ook wachters belast met de bewaking. Hij hoopt dat er snel klaarheid komt in de zaak.

Raoul Lith
Advertenties