Man ingesloten voor bedreiging en ontvoeren zoontje
18 Mar, 12:18
foto


Widjaikoemar B. (32) is ingesloten door de politie van Zanderij. Hij wordt ervan verdacht zijn ex-vrouw met de dood te hebben bedreigd en hun 15 maanden oude zoontje van het wettige gezag te hebben onttrokken.

De vrouw deed aangifte op het politiebureau te Zanderij. De vrouw verklaarde dat ze acht jaren in concubinaat leefde met de man en dat ze een zoon van 15 maanden hebben. Omdat het steeds misloopt met de relatie verhuisde zij met haar zoon naar haar moeder. Haar ex-partner kwam naar het nieuwe adres en deelde mee dat hij de vrouw en kind was komen ophalen om weer met hem te gaan inwonen. Zij weigerde met hem mee te gaan. De man vroeg om een half uur met zijn zoon te gaan rondrijden en de vrouw stemde toe.

Toen hij het jongetje terugbracht, nam de vrouw plaats in de auto. Terwijl zij haar zoontje op haar schoot nam, werd zij gewurgd door de man. Hij zei dat als zij niet met hem mee zou gaan naar huis, hij haar zou doden, vervolgens hun zoontje, om daarna zelfmoord te plegen. Om erger te voorkomen, hield ze de man voor dat ze naar binnen moest om zich om te kleden en haar spullen te nemen.

Toen de man merkte dat hij te lang wachtte, klopte hij na enige tijd op het raam van de slaapkamer van de vrouw. Widjaikoemar B. drong erop aan wederom met zijn zoon te willen rondrijden. De ex-schoonmoeder stond de jongen af, waarna de vader ervandoor ging met hem.

De man werd op zijn woonadres gezocht, maar niet aangetroffen. Het jongetje was wel daar en is meegenomen door de politie. De verdachte kreeg te horen dat het kindje door de politie was meegenomen. De ex-partner werd telefonisch bedreigd door de man voor het feit dat zij de politie had ingeschakeld.

In een boze bui deed Widjaikoemar B. de woning van zijn ex-vrouw aan. Deze schakelde de politie in. De man werd aangetroffen, in de boeien geslagen en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

Sunday 20 January
Saturday 19 January
Friday 18 January