Tweede aanbestedingsbeurs volgende week
17 Mar 2018, 07:18
foto


In samenwerking met de Surinaamse overheid, het Franse fonds AFD en de Islamitische Ontwikkelingsbank IsDB, organiseert de Inter American Development Bank (IDB) volgende week vrijdag de tweede aanbestedingsbeurs voor consultants en bedrijven in Suriname.

Tijdens deze beurs zullen de projectunits van de verschillende door de IDB, de AFD en de IsDB gefinancierde ministeries en bedrijven, hun projecten presenteren en kunnen consultants en bedrijven informatie krijgen die noodzakelijk is mee te dingen naar uitvoeringswerkzaamheden.

Tijdens de beursuren zal het mogelijk zijn in een aparte zaal presentaties te volgen van verschillende specifieke projecten. Het programma daarvoor zal onder meer bij de ingang van de beurs verkrijgbaar zijn. De intekening/registratie zal gebeuren bij de deur. De projectpresentaties zullen een half uur duren per projectunit.

Projectpresentaties worden verzorgd door: de IDB zelf (Financing and Business Opportunities), het Paramaribo Urban Rehabilitation programma, het BEIP2 Programma, het Business Climate and Innovation programma, het Agricultural Competitiveness programma, het Support for the Implementation of the EBS Investment Plan programma, het Support to Improve Sustainability of the Electricity Service programma en het Development of Renewable Energy, Energy Efficiency and Electrification programma, meldt de voorlichting van de IDB.
Advertenties