President beëdigt drie functionarissen
16 Mar 2018, 12:12
foto
Substituut officier van justitie, Mirella van Dijk, Michael Blaaker, lid van de Krijgsraad en Dinesh Kalpoe, landmeter zijn beëdigd door president Desi Bouterse. (Foto: Raoul Lith)


President Desi Bouterse heeft donderdag drie personen beëdigd in het presidentieel paleis. Mirella van Dijk legde de belofte af als substituut officier van justitie, Michael Blaaker is beëdigd als lid van de Krijgsraad en Dinesh Kalpoe als landmeter.

Bouterse gaf aan dat de afgelegde belofte reeds alles zegt. De beëdigden moeten zich als voorbeeld opstellen en hard werken. Hij gaf aan dat deze drie personen de nieuwe rolmodellen moeten zijn waar jongeren naar kunnen opkijken. Ze moeten zich aansluiten bij het vele werk dat gedaan moet worden voor de naaste toekomst van het land. Ook wenste hij hen veel sterkte toe bij het uitoefenen van hun taak.

Waarnemend president van het Hof van Justitie, Iwan Rasoelbaks, de president van de krijgsraad, Cynthia Valstein-Montnor, en Procureur-generaal Roy Baidjnath Panday waren aanwezig tijdens de beëdiging.

Raoul Lith
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April