Slachtoffer seksueel misbruik gehoord door de rechter
13 Mar, 08:16
foto


Silvion S. staat terecht wegens seksueel misbruik van een 15-jarig meisje. Het slachtoffer dat nu 16 is, is maandag gehoord door rechter Siegline Wijnhard. Zij wist niet dat de verdachte 33 is. Zij was er niet van op de hoogte dat hij een vrouw heeft, verklaarde zij.

Tijdens het seksueel misbruik vorig jaar, woonde het meisje bij haar vader. Zij heeft op aandringen van de man erin toegestemd om seks te hebben met hem. De moeder van het meisje kwam erachter dat zij een vriend heeft. Zij heeft toen opgetreden tegen het meisje. De moeder had de telefoon van haar dochter afgepakt. Het toestel bleek aan de EBS toe te behoren. Aangezien de verdachte niet kon uitleggen waarom het toestel bij dat meisje was, werd hij ontslagen.

Toen de vader van het meisje erachter kwam dat zijn dochter seksueel contact had met de man, werd zij uit huis gezet. Zij heeft hierop het weekend doorgebracht bij de verdachte. Het meisje zei aan de rechter dat de man voor haar gebeden heeft en haar niet heeft aangeraakt.

De verdachte verklaarde tegenover de rechter dat hij niet wist dat het meisje 15 was. Volgens hem heeft zij verklaard dat ze 18 is. Dit werd heftig ontkend door het slachtoffer. Het meisje verklaarde dat de verdachte haar bedreigt vanuit het cellenhuis. Hij belt op een telefoon van haar neef. De man ontkende dit. De rechter wil de neef horen en stelde de zaak uit.