Directie Hakrinbank uitgebreid
12 Mar, 16:16
foto


Magalie Loswijk-Keerveld is benoemd tot financieel-directeur van de Hakrinbank NV. Haar benoeming is bij acclamatie goedgekeurd tijdens een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de bank op 7 maart. Samen met algemeen directeur Jim Bousaid en commercieel directeur R. Sheorajpanday maakt Loswijk-Keerveld nu de bankdirectie uit.

Met deze uitbreiding van de directie kan volgens Bousaid verder gestalte worden gegeven aan de groei en ontwikkeling van de bank. Tot haar benoeming tot financieel directeur was Loswijk-Keerveld onderdirecteur Financiële Zaken.

Loswijk-Keerveld heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar zij ook haar opleiding tot register-accountant heeft gevolgd. Nadat zij 12 jaar had gewerkt bij de ING Bank Nederland, is zij in 2012 met haar gezin geremigreerd naar Suriname en is zij in dienst getreden bij de Hakrinbank als hoofd Internal Audit Department. In 2016 werd zij benoemd tot senior manager Finance en vervolgens tot onderdirecteur Financiële Zaken.